Novopečeni sportski penjači

Sve napore kroz školu sportskog penjanja ovog vikenda smo zaokružili dodjelom diploma

Objavljeno rujan 26, 2016 u dodjela diploma, škola sportskog penjanja, spktopout

Ovog vikenda u planinarskom domu Kalnik, smo "odradili" i taj dio posla, dodjela diploma našim tečajcima koji su uspješno završili školovanje za sportske penjače.

Prvo smo se (u kavicu, čaj, sok i sl.) malo prisjetili kako nam je bilo lijepo kroz naše kratko, ali slatko druženje na školama sportskog penjanja i koje su se sve dogodovštine izdogađale, a kasnije smo u skladu sa planom i programom :) otišli malo i penjati kako bi se zagrijali na suncu koje je u ovo bablje ljeto još uvijek iznenađujuće jako grijalo.

Nakon što smo se zagrijali i shvatili da ako ostanemo na starom gradu neki bi mogli dobiti opekotine 1 stupnja, a neki i sunčanicu, pa smo se povukli u nešto manje sunčanije sektore na kalniku. Razlika između temperatura na suncu i u hladu je bila tolika da smo doslovno iz kratkih rukava (na suncu) morali uskočiti u zimske jakne.

Oni kojima je bilo dosta penjanja su se uputili malo u razgledavanje kalnika po popularnim zubima, te smo se na kraju svi našli na terasi planinarsko doma Kalnik gdje smo se uz piće i smijeh rastali i u večernjim satima uputili doma.

Sve u svemu bilo nam je jako lijepo i zabavno te smo zahvaljujući novopečenim sportskim penjačima možda pridobili i još jednog zaljubljenika u sportsko penjanje i prirodu, a kako stari mudraci kažu: "vrijeme će pokazati svoje :)". 

comments powered by Disqus